Vandebron Energie opent winkel in de Lange Hezelstraat

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, de winkelruimte, gelegen aan de Lange Hezelstraat 15 te Nijmegen verhuurd.

Het betreft een winkelruimte van ca. 105 m2 gelegen in de oudste winkelstraat van Nederland, In deze straat zijn van oudsher een groot aantal speciaalzaken gevestigd die specifiek voor Nijmegen zijn.

Huurder is Vandebron Energie B.V., Vandebron is de eerste (online) marktplaats waar je duurzame energie rechtstreeks van de bron koopt. Hierdoor weet je precies waar je stroom vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Bovendien kies je zelf je energiebron. Je hebt keuze uit wind-, bio- en zonne-energie. Later komt hier ook nog water-energie bij. Omdat de levering van stroom via het nationale elektriciteitsnet gaat, ben je 100% stroomzeker, ook als het niet waait.

Het idee voor Vandebron ontstaat in 2013 wanneer Remco Wilcke, Matthijs Guichelaar, Aart van Veller en Michael Fraats zich afvragen waarom ze energie niet gewoon rechtstreeks van een windmoleneigenaar kunnen kopen. In andere sectoren is het dankzij innovatieve startups al heel gewoon om direct te in contact komen met de aanbieder. “Wat als we ouderwetse energiebedrijven overbodig zouden maken door mensen in staat te stellen om hun energie rechtstreeks bij een duurzame producent in te kopen?” was de vraag.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/11921/Vandebron-Energie-opent-winkel-in-de-Lange-Hezelstraat.html#.Vg5XgvntlHw

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?