Start verkoop woningportefeuille Thuisvester

0

Woningcorporatie Stichting Thuisvester start met de verkoop van een woningportefeuille bestaande uit 7 complexen met in totaal 178 woningen met parkeerplaatsen en 2 commerciële ruimten. De woningen liggen in Baarle-Nassau, Dordrecht, Hoeven, Oudenbosch en Kats. De verkoop is vandaag openbaar aangekondigd in Het Financieele Dagblad. Capital Value zal Thuisvester begeleiden bij het verkoopproces.

Pierre Hobbelen, directeur-bestuurder bij Thuisvester: ‘Thuisvester heeft in haar Strategische Visie (2013) opgenomen dat zij haar aandacht wenst te concentreren op vier kerngemeenten (Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert). Mede ook in het kader van de nieuwe Woningwet is het besluit genomen om over te gaan tot dispositie van enkele wooncomplexen buiten de kerngemeenten.’

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/start-verkoop-woningportefeuille-thuisvester?news_id=287

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?