Particuliere belegger koopt voormalig bankgebouw Leiden

0

Een particuliere belegger heeft het voormalige bankgebouw van ABN AMRO aan de Breestraat 81 in Leiden gekocht.

Het object van circa 2.000 m² ligt in het historische centrum van Leiden, direct tegenover de Aalmarkt. De Aalmarkt en omgeving worden herontwikkeld, waarmee de binnenstad van Leiden verbetert en aantrekkelijker wordt om te bezoeken, werken, leven en wonen. De koper, een lokale belegger, gaat een nieuwe invulling zoeken voor het gebouw.

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/particuliere-belegger-koopt-voormalig-bankgebouw-leiden/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?