Forse uitbreiding Zara aan de Lijnbaan in Rotterdam

0

Modeketen Zara, onderdeel van de Spaanse Inditex Group, is met verhuurder a.s.r. vastgoed vermogensbeheer een nieuw huurcontract overeengekomen voor de uitbreiding van haar winkel gelegen aan de Lijnbaan 177 te Rotterdam. De winkel heeft na herontwikkeling een oppervlakte van circa 2.881 m² verdeeld over drie verdiepingen. De winkel wordt daarmee zo’n 40% groter.

De uitbreiding en aanpassing van de winkelruimte voor Zara is onderdeel van een upgrading die a.s.r. vastgoed vermogensbeheer momenteel, namens eigenaar ASR Dutch Prime Retail Fund, uitvoert aan de winkels gelegen in Linea Nova, ook wel bekend als het TerMeulen-gebouw. De upgrading omvat onder meer het verbeteren van de zichtbaarheid en uitstraling van de winkelpuien en de winkel lay-out.

De herontwikkeling draagt bij aan de ambitie van het Lijnbaanakkoord waaraan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer deelneemt.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bij deze transactie. Nieuw Holland Projectontwikkeling en G&A Vastgoed zijn namens opdrachtgever a.s.r. vastgoed vermogensbeheer betrokken bij de upgrading van de winkels.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/10/forse-uitbreiding-zara-aan-de-lijnbaan-in-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?