Valad Benelux Broker of the Year Award voor JLL Agency Leasing

0

Vastgoed investment manager Valad Benelux heeft op dinsdag 29 september de Benelux Broker of the Year Award 2014/2015 uitgereikt. De ceremonie vond plaats op Golfbaan The International in Badhoevedorp.

Valad reikt jaarlijks deze award uit aan de makelaar die de beste resultaten heeft geboekt voor Valad in het afgelopen jaar.

Managing Director Mark McLaughlin zegt: “Gebaseerd op hun jarenlange ervaring, de uitstekende kennis van de Valad portefeuille en de manier hoe zij inspelen op de steeds veranderende markt, heeft gemaakt dat wij dit jaar JLL Agency Leasing Amsterdam als winnaar van de Broker of the Year award hebben gekozen!”

Dré van Leeuwen Director Capital Markets van JLL: “Wij zien het als een groot compliment dat Valad de samenwerking met JLL onderscheidt met deze prijs. Een enorm mooie prestatie van ons office agency team, die in een continu veranderende markt juist mogelijkheden blijft zien en kansen in kaart brengt voor onze klanten. Wij kijken er naar uit de succesvolle samenwerking met Valad voort te zetten.

Valad Europe heeft in de Benelux een succesvol eerste helft van 2015 achter de rug met de lancering van het nieuwe Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP), de verwerving van 3 portefeuilles, enkele grote leasing deals en diverse verkopen.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2015/136-frank-hordijk-winnaar-valad-benelux-broker-of-the-year-award-2013

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?