Ulstein en Chain huren kantoorruimte bij luchthaven Rotterdam

0

Ulstein Design & Solutions en Chain Holding huren in totaal 1.100 m² kantoorruimte in het gebouw Cornerstone aan het Airportplein in Rotterdam.

De bedrijven huisvesten zich op korte termijn in dit energiezuinige kantoorgebouw van Schiphol Real Estate Rotterdam Airport Vastgoed. Het kantoor ligt tegenover de luchthaventerminal en biedt direct uitzicht op de start- en landingsbaan.

Ulstein Design & Solutions heeft een huurovereenkomst gesloten voor ruim 600 m² kantoorruimte en twintig parkeerplaatsen. Chain Holding heeft een huurovereenkomst gesloten voor 500 m² kantoorruimte met tien bijbehorende parkeerplaatsen. Beide partijen kozen voor deze locatie vanwege de kwaliteit van het gebouw, de goede bereikbaarheid en de aanwezige voorzieningen (waaronder horeca en hotels).

In ‘Cornerstone’ zijn ook Dura Vermeer, Regus en Turkish Airlines gevestigd. Op dit moment is nog 4.700 m² beschikbaar voor de verhuur.

Bij deze transacties bemiddelden Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) en DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/ulstein-en-chain-huren-kantoorruimte-bij-luchthaven-rotterdam/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?