Oscar van Opstal nieuwe partner Fakton

0

‘Benoeming geeft verdere invulling aan ambities Fakton’

Per 1 oktober is Oscar van Opstal MSc MRE aangesteld als associate partner binnen Fakton. Hij zal Fakton Consultancy verder versterken vanuit zijn strategie en organisatie expertise. ‘Oscar is een aanwinst voor Fakton met zijn management consultancy achtergrond en ervaring. Wij geloven in een boutique-style advieskantoor dat in staat is financiële vastgoedexpertise te combineren met strategisch management advies. Op deze manier zijn wij het beste in staat om onze opdrachtgevers -beslissers in vastgoed- te helpen met complexe vraagstukken.’ aldus Jimmy Kools, CFO Fakton.

Oscar was de afgelopen zestien jaar werkzaam als Director Real Estate Consulting bij Deloitte. In deze rol heeft hij zich ontwikkeld tot sparring partner in de vastgoedsector voor wat betreft ondernemingsactiviteiten zoals strategieontwikkeling, innovatie en organisatieverandering. Oscar wordt door opdrachtgevers gekenmerkt als een gedreven vakman die samen met de organisatie tailor-made en pragmatische oplossingen vindt en begeleidt in de executie. Deze manier van werken komt één op één overeen met Fakton.

Volgens Jimmy Kools is het momentum waarop Oscar van Opstal Fakton komt versterken goed. ‘De dynamiek voor vastgoedorganisaties neemt enorm toe,veroorzaakt door de markt en door de overheid. Dit speelt bij commerciële vastgoedpartijen, maar we zien de impact ook bij woningcorporaties en zorginstellingen sterk toenemen.’

 

http://www.fakton.nl/wp-content/uploads/persbericht-fakton.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?