Opbrengst Vastgoed Spinning Marathon naar Nepal

0

Op woensdag 30 september jl. vond de jaarlijkse Vastgoed Spinning Marathon plaats. De spinning marathon, een initiatief van Capital Value, bracht in totaal € 10.000,- op voor het goede doel. Er fietsten ca. 100 deelnemers uit de vastgoedbranche mee. De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Kiran Namaste, een stichting voor alleenstaande moeders met kinderen in Nepal.

De volgende teams / sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage:
AKD Advocaten, Actys Wonen B.V, Amvest, Chalet Groep, Coever Vastgoed, De Brauw Blackstone Westbroek N.V., HB Capital, Hofstede cs Milieuadviseurs, Houthoff Buruma, Image Building, ING Real Estate Finance N.V, Jebber, Keij & Stefels, JLL Amsterdam, Loyens & Loeff N.V., NAI Netherlands, NEW NRG Real Estate, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V., Stibbe B.V. en Vastgoed Syndicering Nederland N.V

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/opbrengst-vastgoed-spinning-marathon-naar-nepal?news_id=289

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?