Certitudo Capital verwerft kantoorpand in Zoetermeer voor transformatie naar woningen voor haar iResidence portefeuille

0

Certitudo Capital heeft een nieuw pand aangekocht ten behoeve van haar iResidence portefeuille. Dit pand, gelegen aan de Bredewater 18 te Zoetermeer, zal getransformeerd worden naar huurappartementen.

Dit kantoorpand van meer dan 6500 m² BVO, is al geruime tijd niet meer in gebruik. Certitudo Capital zal dit kantoorpand uit de kantorenmarkt onttrekken en ombouwen naar een duurzaam en modern appartementencomplex met 75 huurappartementen welke binnen de huurtoeslag grens vallen. Het object beschikt tevens over een eigen afgesloten parkeerterrein.

Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence portefeuille. Gericht op starters op de woningmarkt. Hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd, en op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad. Met alle voorzieningen in en rondom het complex vormt dit project, genaamd De Baron, daarbij een uniek aanbod.

De Baron is ideaal gelegen. De aantrekkelijke ligging van het object wordt versterkt door de nabijheid van het centrum en het oude dorp. Vanuit station Zoetermeer rijdt de sneltrein richting Utrecht en Den Haag. Daarnaast ligt het station Centrum West ook op loopafstand vanwaar alle bussen vertrekken en wat een centraal punt is voor de Randstadrail.

Verkoper werd juridisch en commercieel geadviseerd door DLA Piper Nederland N.V. en Bilfinger Real Estate Netherlands B.V.

 

http://www.certitudo.com/nieuws/zoetermeer/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?