Waterschappen Groot Salland en Reest en Wieden kopen Place Vendôme

0

De fuserende waterschappen Groot Salland en Reest en Wieden hebben het kantoorgebouw Place Vendôme aan de Dokter van Deenweg 186-208 in Zwolle gekocht. Het gebouw met een oppervlakte van 6.643 m² wordt het hoofdkantoor van de waterschappen.

Op de nieuwe locatie op het kantoren- en bedrijvenpark Osterenk/Watersteeg hebben de waterschappen ook een kavel gekocht voor de realisatie van parkeerplaatsen. Dit perceel wordt rechtstreeks van de gemeente Zwolle gekocht.

Waterschap Groot Salland is momenteel nog gevestigd in het dertig jaar oude kantoorgebouw van circa 7.000 m² aan de Dr van Thienenweg 1 in Zwolle. Waterschap Reest en Wieden heeft nog een kantoor van circa 4.000 m² aan de Blankenstein 540 in Meppel.

Het kantoor in Zwolle is verkocht aan Watersteeg bv; ook de verkoper van Place Vendôme. Het gebouw in Meppel wordt eerst op de vrije markt te koop aangeboden. Als dit na een jaar geen resultaat oplevert, neemt Watersteeg dit gebouw over.

De fuserende waterschappen werden bij de koop van Place Vendôme en de verkoop van hun kantoren in Zwolle en Meppel geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/waterschappen-groot-salland-en-reest-en-wieden-kopen-place-vend%C3%B4me/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?