Sacha opent Flagship Store in Amsterdam op hoek Leidsestraat en Keizersgracht

0

Afgelopen zaterdag opende Sacha haar Flagship Store op de Leidsestraat in Amsterdam. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer creëerde op deze A1-locatie een groter winkeloppervlakte voor Sacha door de bovengelegen kantoorruimte en de kelder erbij te betrekken. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Sacha tekenden hiervoor een nieuwe huurovereenkomst.

De hoek Leidsestraat en Keizersgracht is een uitstekende winkellocatie in het centrum van Amsterdam. De vraag van retailers naar grotere winkeloppervlakten is groot en de beschikbaarheid hiervan in het centrum zeer beperkt. Met de herontwikkeling van het gebouw aan de Leidsestraat en Keizersgracht realiseert a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, in opdracht van eigenaar ASR Dutch Prime Retail Fund, voor Sacha een grotere winkel met een oppervlakte van circa 390 m² op de kelder, begane grond en de eerste verdieping.

De overige kantoorverdiepingen worden herontwikkeld naar 3 huurwoningen. De oorspronkelijke structuur van de gebouwen blijft zichtbaar na de herontwikkeling en ook de monumentale elementen blijven bewaard.

Engelvast retail property advice trad op als adviseur namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Het projectmanagement van de herontwikkeling is in handen van G&A Vastgoed.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/09/sacha-opent-flagship-store-in-amsterdam-op-hoek-leidsestraat-en-keizersgracht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?