Parkeergarage MArkthal Rotterdam wint European Parking Award

0

De parkeergarage onder Markthal Rotterdam heeft in Berlijn de European Parking Award gewonnen. De parkeergarage, die volgende maand één jaar bestaat en onlangs de miljoenste bezoeker heeft verwelkomd, onderscheidt zich met en door zijn locatie midden in een levendige binnenstad vlakbij drukbezochte bestemmingen zoals het winkelgebied ‘de Koopgoot’. Tevens biedt de parkeergarage onder de Markthal Eco Parking, korting voor milieuvriendelijke auto’s.

Interparking won de European Parking Award in de categorie new parking structures, waarvoor naast Interparking ook Q-Park en Platanos Square Parking waren genomineerd. De vakjury beoordeelde de parkeergarages onder meer op locatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid. De European Parking Awards worden tweejaarlijks uitgereikt tijdens het congres van de European Parking Association.

Nieuw bronpunt van Rotterdam
“Deze prijs bevestigt het: de parkeergarage onder de Markthal is internationaal gezien het pronkstuk van Rotterdam,” stelt Johan Tol, directeur bij Interparking. Hij is ervan overtuigd dat garages zoals die onder de Markthal het ook in de toekomst volledig maken. “Rotterdam is volop in ontwikkeling en wordt steeds populairder. Er is een groeiende toestroom van toeristen die we in Rotterdam gastvrij willen ontvangen. De stad kan gewoon niet zonder moderne, klantgerichte parkeervoorzieningen zoals deze. De parkeergarage onder de Markthal is een nieuw bronpunt van Rotterdam,” aldus Tol.

Over de parkeergarage
De parkeergarage onder de Markthal in Rotterdam telt bijna 1200 plaatsen en is voorzien van de modernste technieken, waaronder LED-verlichting en kentekenherkenning. Het parkeergeleidingssysteem helpt bezoekers de snelste route naar een lege plek te vinden en het ventilatiesysteem is de krachtigste in zijn soort. De garage biedt 12 laadplaatsen voor elektrische auto’s. Bovendien kunnen niet alleen bezoekers, maar ook leveranciers en standhouders van de Markthal met hun auto in de garage terecht.

 

http://provast.nl/parkeergarage-markthal-rotterdam-wint-european-parking-award/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?