Nova College vestigt zich aan Doctor Willem Dreesweg in Amstelveen

0

Het Nova College (Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs) vestigt zich aan de Doctor Willem Dreesweg 6-8 in Amstelveen. Het Nova College huurt circa 1.420 m² en 38 parkeerplaatsen. De instantie sloot de huurovereenkomst met Larboard Real Estate, die handelt namens Dreesweg cv.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 2.516 m² en biedt naast het Nova College ook huisvesting aan Stichting Altra. De resterende vierkante meters zijn nog vrij voor (een) gebruiker(s) met een maatschappelijke functie. Het gebouw heeft naast een maatschappelijke bestemming ook een kantoorbestemming.

Op de locatie zal het Nova College vavo-onderwijs (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) bieden aan jongeren en volwassenen. Dit geeft scholieren een extra kans om hun diploma of certificaten mavo/vmbo-tl, havo en vwo te behalen.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/nova-college-vestigt-zich-aan-doctor-willem-dreesweg-in-amstelveen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?