Mayfield verlengt namens eigenaar DPC Vermeer 3 B.V. huurovereenkomst met Hoogendoorn

0

Hoogendoorn heeft de huurovereenkomst van haar vestiging aan de Westlandseweg 190 te Vlaardingen verlengd. Eigenaar-verhuurder DPC Vermeer 3 B.V. van het single-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van ca. 2.340 m² is zeer verheugd met deze succesvolle afronding.

Hoogendoorn (onderdeel van Batenburg Techniek) is met 140 medewerkers een grote technische automatiseerder. Een van de grootste spelers in de internationale tuinbouw automatiseringmarkt met vestigingen in alle tijdzones. Daarnaast leverancier van grote projecten in de marine & offshore industrie.

Mayfield Asset and Property Management BV heeft de belangen namens verhuurder DPCV 3 B.V. behartigd. DTZ Zadelhoff heeft Hoogendoorn geadviseerd.

 

http://www.mayfieldproperty.com/nl/nl/nieuws/hoogendoorn-vlaardingen.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?