BAM Woningbouw start bouw ’t Landje van Kemp in Werkhoven

0

Op dinsdag 29 september 2015 start de bouw van fase 1 van ’t Landje van Kemp in Werkhoven, een ontwikkeling van BAM Woningbouw. Het project bestaat uit 63 BAM Wooncollectie woningen, waarvan 42 koopwoningen, 19 sociale-huurwoningen en 2 vrije kavels.

De initiatiefnemer, de heer C. Kemp, zal op 29 september 2015 om 16.00 uur het officiële startsein geven in de hal van de Multifunctionele Accommodatie aan de Achterdijk 84g, 3985 LB in Werkhoven. Zowel toekomstige bewoners, omwonenden als andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom.

Fase 1 van het project bestaat uit eengezinswoningen, van starters- tot twee-onder-een-kapwoningen, in Oudhollandse architectuur. De BAM Wooncollectie stelt kopers in staat hun woning ‘woonklaar’ te laten opleveren. Door te kiezen voor een Leefwijze en/of Woonsfeer kunnen de toekomstige bewoners direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Er hoeft zelf niet meer te worden geklust. Tot nu toe heeft de helft van de kopers gekozen voor het gemak van een woonklare woning.

Inmiddels is ook de tweede fase in verkoop. Het gaat hier om koopwoningen, variërend van starters- tot twee-onder-een-kapwoningen. BAM Woningbouw verwacht fase 1 van ’t Landje van Kemp in de zomer van 2016 op te leveren.

 

http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-woningbouw-start-bouw-t-landje-van-kemp-in-werkhoven?position=0&list=V7K9qIyIEC-DSB5OF9roBSTX6sQR-iC5ZTeXYIsKFk8

Share.

Comments are closed.