Valad Europe verkoopt drie objecten uit de Omikron Portfolio

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft drie objecten uit de Nederlandse Omikron Portfolio verkocht.

Twee van de objecten zijn kantoorgebouwen: Professor E.M. Meijerslaan 5 in Amstelveen en Stadsring 185-197 in Amersfoort. Het derde object is Slotlaan 24/Jufferstraat 10-38 in Zeist, een gemengd residentieel en kantoorgebouw. De verkoop volgt op de ondertekening van een nieuwe zesjarige lease door Towers Watson voor de Professor E.M. Meijerslaan 5.

Valad Europe is gevraagd de Omikron Portfolio van 29 objecten te managen, met als duidelijke opdracht de algehele waarde te maximaliseren. Het merendeel van de objecten bevindt zich in de Randstad.

Mark McLaughlin, Head of Benelux bij Valad Europe: “Men heeft ons gevraagd de portfolio te managen, de waarde te maximaliseren en objecten te verkopen als de marktomstandigheden goed zijn en we een goede prijs kunnen krijgen. We zijn dan ook zeer blij dat we in relatief korte tijd een koper voor deze objecten hebben gevonden en tegelijkertijd de lease met een grote huurder hebben verlengd.”

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2015/135-valad-europe-verkoopt-drie-objecten-uit-de-omikron-portfolio

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?