Groningse woningcorporatie verkoopt vastgoedportefeuille

0

Namens een grote woningcorporatie in Groningen heeft DTZ Zadelhoff een vastgoedportefeuille met zes objecten verkocht. De portefeuille bestaat uit een kantoor, twee winkels en drie woningen.

De objecten liggen aan de Visserstraat, Zaagmuldersweg, Kochstraat, Sint Walburgstraat, Albertine Agnesplein en de Merodelaan in Groningen. De totale verkoopsom van de portefeuille bedroeg ruim EUR 2 miljoen. De objecten werden door verschillende partijen gekocht.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkoper bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/groningse-woningcorporatie-verkoopt-vastgoedportefeuille/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?