DTZ Zadelhoff adviseert bij verkoop Europees hoofdkantoor Office Depot

0

Barrage Vastgoed heeft het Europese hoofdkantoor van Office Depot aan de Columbusweg 33 in Venlo verkocht. Het gebouw, dat op het bedrijvenpark Trade Port West ligt, is langjarig verhuurd aan Office Depot.

Vanaf 1995 tot 2001 is het kantoorgebouw in verschillende fases gebouwd. In totaal biedt het nu 16.591 m² verhuurbare vloeroppervlakte en circa 660 parkeerplaatsen.

De koper is Global Net Lease (GNL), een Amerikaans beursgenoteerd beleggingsfonds, waarvan de Europese acitiviteiten volledig beheerd worden door Moor Park Capital LLP. Global Net Lease werd bij deze transactie begeleid door Pact Advocaten, Rechtstaete, Nova Consulting en JLL. De verkoper en zijn property manager Curo Vastgoed werden juridisch bijgestaan door Nauta Dutilh en werd bij het commerciële verkoopproces geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-adviseert-bij-verkoop-europees-hoofdkantoor-office-depot/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?