Vanilia opent derde winkel in Amsterdam in de Utrechtsestraat

0

Het Nederlandse modelabel Vanilia, producent en retailer van de labels Sport Couture, Celebrate en Modern Business, heeft onlangs de derde boutique in Amsterdam geopend. Met deze winkel telt het modelabel inmiddels twintig winkels in de top-winkelsteden van Nederland. De nieuwe boutique aan de Utrechtsestraat 120 heeft een winkeloppervlak van circa 150 m² en is door de eigenaar – een institutionele belegger – grondig gerenoveerd. Vanilia heeft de winkel overgenomen van damesmode label Centre Neuf.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar van de winkel, een institutionele belegger, bij de verhuur. Vanilia is in de totstandkoming van de huurovereenkomst bijgestaan door winkelvastgoedadviseur B&O Retail.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/09/vanilia-opent-derde-winkel-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?