Kevin Hofman in dienst bij Verwey Vastgoed

0

Verwey Vastgoed heeft deze maand Kevin Hofman aangesteld als VvE Manager bij de business unit VvE Management.

Verwey Vastgoed heeft deze maand Kevin Hofman aangesteld als VvE Manager bij de business unit VvE Management. Tevens heeft Paul Verbeek intern de overstap gemaakt naar de functie van VvE Manager. Zij zijn aangetrokken in verband met uitbreiding van de VvE-portefeuille.

Kevin was hiervoor onder andere werkzaam bij taxatiebureau 4Value, de Wassenaarsche Bouwstichting en Staedion.

Verwey Vastgoed is actief binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s. Naast haar kernactiviteiten levert Verwey Vastgoed ook diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed, met het accent op hospitality management.

Er zijn momenteel 123 medewerkers werkzaam bij Verwey Vastgoed vanuit de kantoren Amsterdam, Rotterdam en Heerlen. Verwey Vastgoed is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verweyvastgoed.nl/MenuID/3494/Nieuws/Nieuws.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?