Tweede Timberland-winkel opent deuren in Utrecht

0

Op een iconische plek in Utrecht, aan de Oudegracht 165, opende Timberland onlangs de deuren van een nieuwe ´outdoor lifestyle winkel´ in het centrum van de stad. Dit is naast de locatie op de Steenweg 28, de tweede Timberland-winkel in Utrecht. De winkel, met een totale oppervlakte van 90 m² verspreid over de begane grond en drie bovenliggende verdiepingen, wordt in zijn totaliteit door Timberland gehuurd.

Timberland, opgericht in 1955 in Amerika, ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd zogenoemde ´outdoor fashion´ voor dames, heren en kinderen. De organisatie telt wereldwijd zo´n 7.000 medewerkers en meer dan 230 winkels.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Timberland bij de aanhuur van deze winkel in Utrecht. Timberland heeft de winkel overgenomen van Invito die in deze transactie werd geadviseerd door Mulder ten Kate Vastgoed.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/09/tweede-timberland-winkel-opent-deuren-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?