Eli Lilly huurt 1.405 m² in Utrechtse Westerstaete

0

Eli Lilly, een Amerikaans farmaceutisch bedrijf, heeft met Bouwfonds Investment Management een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte op de 6e etage in gebouw Westerstaete in Utrecht. Het gaat om circa 1.405 m² en 40 parkeerplaatsen aan de Papendorpseweg 83.

Er vinden momenteel grondige renovatiewerkzaamheden plaats in het gebouw, die later dit jaar zijn afgerond. Op de begane grond worden een nieuw algemeen bedrijfsrestaurant en een koffiebar gerealiseerd en op de 1e verdieping komt een vergadercentrum. Na renovatie beschikt Westerstaete over energielabel A.

Westerstaete ligt op kantorenpark Papendorp en is daardoor goed bereikbaar via de A2, A12 en de Prins Clausbrug vanuit het centrum van Utrecht. Het gebouw is vanaf zowel de A12 en de A2 uitstekend zichtbaar. De verhuurder werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

CBRE trad op als adviseur van Eli Lilly en is eveneens verantwoordelijk voor het project management van de kantoorinrichting van de huurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/eli-lilly-huurt-1405-m-in-utrechtse-westerstaete/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?