Dimence, Deloitte en Uber finalisten van de Winning Workplace Award 2015 van JLL

0

JLL heeft de drie finalisten bekendgemaakt van Winning Workplace Award (WWA).
• Dimence
• Deloitte
• Uber

Deze prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. Dit jaar staat het onderwerp productiviteit centraal. Iedereen kon in de maanden augustus en september via de speciale Winning Workplace Award website een stem uitbrengen op een van de zes genomineerden. Naast bovenstaande finalisten waren dit TenneT, Triple Double en Gemeente Rotterdam. Het aantal publieksstemmen was bepalend voor de selectie van de finalisten.

Deze drie finalisten van de Winning Workplace Award 2015 hebben zeker één ding gemeen; ze gebruiken IT om de productiviteit te bevorderen. Het gebruik van IT zorgt er in alle gevallen voor dat het contact juist persoonlijker wordt in plaats van, wat veel mensen zouden verwachten, afstandelijker. Paul van Rijn, JLL Workplace Strategy: “IT kan service brengen die de productiviteit ten goede komt. Denk daarbij aan het onthouden van persoonlijke voorkeuren van medewerkers. Warmte, licht en geluid zijn allemaal elementen die de productiviteit kunnen verstoren of juist stimuleren. Als bij binnenkomst de medewerkers niets zelf meer hoeven in te stellen en de omgeving perfect bij jou past, bevordert dat bijvoorbeeld individuele productiviteit.”

Finale: jurybezoeken
De laatste ronde van de Winning Workplace Award 2015 is een bezoek van de jury aan de finalisten op 8 en 9 oktober. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ‘Winning Workplace team’ dat bestaat uit de mensen die zowel strategisch als operationeel verantwoordelijk zijn voor het genomineerde werkplekconcept. De jury ontmoet ook medewerkers van de organisatie om zo inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het gekozen werkplekconcept. De winnaar wordt op 10 november 2015 bekendgemaakt tijdens het FMM Tomorrow@Work event in het Media Plaza in Utrecht.

Over de Winning Workplace Award
De Winning Workplace Award stelt kantoorgebruikers centraal en vestigt de aandacht op het belang van signalering en analyse van huisvestingstrends. De eerste editie in 2011 is gewonnen door Vodafone. Meer informatie over de award is te vinden op www.winningworkplace.nl. Al het nieuws over de Winning Workplace Award 2015 is ook te volgen op Twitter via @JLLNieuwsNL #WinningWorkplace.

Over de jury
De jury die de zes genomineerden heeft geselecteerd en zal bezoeken, bestaat uit:
Marcel Broumels Innovation Acceleration Manager at Essent/RWE, Essent, Winnaar WWA 2013
Wim Kooyman Programma Manager Kennisoverdracht en Innovatie, Center for People and Buildings
Pieter Foekens Voorzitter CoreNet Global Benelux manager Vastgoed, FloraHolland
Vincent Le Noble Measuring Facility Performance, CEO, Scan & CTRL
Susan Smulders Consultant & Trainer HNW Partner, Moneypenny, Advies & Implementatie
Paul van Rijn Juryvoorzitter WWA Head of Workplace Strategy, JLL

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/766/dimence-deloitte-en-uber-finalisten-van-de-winning-workplace-award-2015-van-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?