Samenwerking HNK en Nederlands Film Festival

0

HNK en het Nederlands Film Festival (NFF) tekenen een samenwerking voor het festival dat vanaf 23 september aanstaande in Utrecht georganiseerd wordt. Gedurende 10 dagen is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. HNK, dat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is véél meer dan alleen een kantoorruimte. Netwerken, inspireren, delen & verbinden is de essentie. Vanuit de betrokkenheid met de stad Utrecht en haar ondernemers, zijn HNK en het NFF deze samenwerking aangegaan.

HNK opent op 14 oktober haar 10e vestiging en de 2e vestiging in Utrecht aan de Arthur van Schendelstraat. “Het is dan ook fantastisch dat wij de bezoekers van het grootste media-event van Nederland, kennis kunnen laten maken met onze nieuwe vestiging HNK Utrecht Centraal Station”, aldus Patrick Ruwiel, directeur HNK. “Wij nodigen hen uit om de mogelijkheden van het (net)werken bij HNK aan de Arthur van Schendelstraat te ervaren. HNK biedt naast kantoor- en vergaderruimte, direct toegang tot een groot netwerk van (lokale) ondernemers waardoor zaken doen vergemakkelijkt wordt.”

“Het Nederlands Film Festival ziet talentontwikkeling als een van zijn hoofdtaken. Een goede plek om te (net)werken en te vergaderen helpen daarbij. Wij waarderen het enorm dat HNK de professionals in de business via het Nederlands Film Festival werkruimte aanbiedt in de vestigingen van HNK.” aldus Willemien van Aalst, directeur van Nederlands Film Festival.

Gedurende het filmfestival is HNK onder meer zichtbaar via de HNK fietsen die beschikbaar zijn voor bezoekers bij het Oude Postkantoor, de door HNK ingerichte lounge in het ‘NFF Festivalhart’ in het Oude Postkantoor aan de Neude en de HNK podiumzitjes in Tivoli Vredenburg.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/319/title/samenwerking-hnk-en-nederlands-film-festival

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?