Leiden in recordtempo nieuwe woonwijk rijker

0

Eind vorige week zijn de eerste huurwoningen van het project ChurchillPark in Leiden opgeleverd. Ontwikkelaar en belegger Amvest startte eind 2014 met deze ontwikkeling en doorliep in recordtempo zowel het ontwikkel- als het bouwtraject.

TBI-onderneming ERA Contour bouwde de woonwijk volgens het concept lekkerEIGENhuis. In totaal bestaat de eerste fase uit 56 eengezinswoningen waarvan Amvest Investment Management 30 huurwoningen afneemt ten behoeve van het Amvest Residential Core Fund. Alle 26 koopwoningen zijn succesvol verkocht aan individuele kopers.

De 56 woningen zijn de eerste fase van de totale gebiedsontwikkeling van ChurchillPark die zo’n 150 woningen bevat. Met deze woonwijk voegt Amvest een aangename woonomgeving en een gevarieerd woningaanbod toe aan Leiden. De eengezinswoningen van ChurchillPark beschikken over circa 130 m2 woonoppervlak met vrij-op-naamprijzen tussen 280.000 en 325.000 euro. De huurwoningen van Amvest Investment Management hebben een woonoppervlak van circa 120 m2 en een huurprijs van circa 1.100 euro per maand.

Door een modulaire en gestandaardiseerde manier van werken is bouwen en ontwikkelen in recordtijd mogelijk. Met lekkerEIGENhuis kan in dit tempo een woning gebouwd worden waar tevens nadrukkelijk de smaak van de toekomstige bewoners meegenomen is. Het concept sluit ook goed aan op het kwalitatief hoogwaardige programma van eisen dat Amvest hanteert voor haar woningen.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/leiden-in-recordtempo-nieuwe-woonwijk-rijker/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?