LaSalle Investment Management koopt kantoorgebouw Groot Willemsplein in Rotterdam

0

LaSalle Investment Management (“LaSalle”), een toonaangevende vastgoedvermogensbeheerder, heeft kantoorgebouw Groot Willemsplein in Rotterdam gekocht van LSI. Groot Willemsplein is gevestigd bij het Scheepvaartkwartier, een voorname locatie nabij de Maas en de vernieuwde Erasmusbrug. Het acht verdiepingen tellende gebouw biedt ongeveer 12.800 m² beschikbare kantoorruimte en 68 parkeerplaatsen.

Groot Willemsplein is een historisch en prestigieus gebouw voor gemengd gebruik van kantoren en retail. Het gebouw is volledig gerenoveerd en in 2013 uitgebreid met 3 hoogwaardige kantoorverdiepingen door de beroemde architect Dam & Partners. Het object is volledig verhuurd door onder andere Joulz, Grant Thornton, Chemgas en Mendix.

David Ironside, International Director, LaSalle Investment Management: “Deze aankoop past goed in onze strategie van het aankopen van Core en Core+ objecten op locatie-, technologie- en stadsrijke Europese locaties. Nederland in het algemeen en voornamelijk steden zoals Rotterdam, hebben sterke economische groeivooruitzichten en bieden daarom aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.”

LSI werd geadviseerd door JLL, De Mik Bedrijfshuisvesting en Loyens & Loeff. LaSalle Investment Management werd geadviseerd door CBRE en NautaDutilh.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/765/lasalle-investment-management-koopt-kantoorgebouw-groot-willemsplein-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?