DHG vernieuwt huurovereenkomst met Tracco Logistics Company

0

DHG heeft overeenstemming bereikt met Tracco Logistics Company, een onderdeel van de T.R. Group, om haar huurovereenkomst vroegtijdig te vernieuwen. Het betreft hier ca. 2.500 m² bedrijfsruimte en ca. 230 m² kantoorruimte gelegen aan de Smirnoffweg 24-26 te Rotterdam. Tracco tekende per 1 september 2015 een nieuwe huurovereenkomst voor de duur van 8 jaar.

Tracco is reeds sinds 2006 gevestigd aan de Smirnoffweg 24-26. Als onderdeel van de T.R. Group is Tracco in staat om lucht- en zeevracht wereldwijd te verzorgen alsmede groupage en volledige ladingdiensten in o.a. de U.K., Republiek van Ierland en het vasteland van Europa.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-vernieuwt-huurovereenkomst-met-tracco-logistics-company/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?