The Office Operators tekent eerste huurovereenkomst voor World Trade Center Utrecht

0

The Office Operators (‘TOO’) en het CBRE Dutch Office Fund hebben het eerste langjarige huurcontract voor World Trade Center (WTC) Utrecht getekend. Vanaf 1 januari 2018 huurt TOO in totaal 2.622 m2.

TOO gaat in WTC Utrecht een business center van ca. 1.750 m² en een conference center van ca. 900 m² exploiteren. Daarnaast gaat TOO onderdelen van het totale pakket aan diensten dat bij het WTC concept hoort, verzorgen.

The Office Operators is een toonaangevende aanbieder van full service kantooroplossingen met vestigingen in Nederland en België. TOO onderscheidt zich door hoogwaardige dienstverlening.

WTC Utrecht, prominent gelegen naast Utrecht Centraal, opent in het eerste kwartaal van 2018 haar deuren. De totale oppervlakte van het nieuwe gebouw wordt circa 32.000 m2 waarvan momenteel nog 29.400 m² voor verhuur beschikbaar is. JLL en CBRE zullen dit verhuurproces begeleiden. Het WTC kantorenconcept is ontwikkeld als ultieme thuisbasis voor veeleisende organisaties en heeft zich reeds bewezen op toonaangevende locaties wereldwijd. Het parkeren voor het WTC wordt opgelost in de ondergrondse Jaarbeurspleingarage.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/764/the-office-operators-tekent-overeenkomst-in-world-trade-center-utrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?