Nieuwe lichting trainees bij DTZ Zadelhoff

0

Vandaag is een nieuwe traineegroep begonnen aan het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff. In totaal worden 16 trainees gedurende het komende jaar opgeleid tot vastgoedadviseur. Alle trainees hebben een WO- of hbo-studie afgerond met uiteenlopende studierichtingen. Van rechten tot bouwmanagement, van makelaardij tot planologie. Jeroen de Bruijn, voorzitter Dagelijks Bestuur DTZ Zadelhoff: “Ieder jaar is het weer geweldig om jonge talentvolle starters in onze organisatie te verwelkomen, die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden worden getraind, begeleid en voorbereid op een succesvolle carrière in het vastgoed.”

Het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff duurt een jaar. Trainees krijgen een keur aan theorie- en praktijkdagen op het gebied van vastgoed en andere vaardigheden, waarbij ook veel aandacht wordt gericht op persoonlijke ontwikkeling. De trainees leren het vak in de praktijk onder begeleiding van een mentor. Daarnaast worden in het jaar vakken van de SOM-opleiding afgerond en wordt het jaar afgesloten met een examen. Vorige maand heeft de traineegroep van 2014-2015 de theorie- en praktijkexamens afgelegd en nu begint deze nieuwe groep aan hun traineeship.

De Bruijn: “Het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff bestaat dit jaar 20 jaar. Het programma heeft al veel goede vastgoedadviseurs voortgebracht, die een mooie carrière hebben in de Nederlandse vastgoedmarkt.”

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q3-2015/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/nieuwe-lichting-trainees-bij-dtz-zadelhoff/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?