Halfjaarcijfers Schiphol & huurtransacties

0

Op 29 augustus werden de halfjaarcijfers van Schiphol Group gepubliceerd. De positieve cijfers zijn mede te danken aan de aantrekkingskracht van het vastgoed op Schiphol.

De bezettingsgraad van de totale vastgoedportefeuille van Schiphol Real Estate vertoont een positieve trend en bedraagt 88,2% per 30 juni 2015. De marktsignalen zijn goed en dat is zichtbaar in de positieve waardeverandering van het vastgoed van 34 miljoen euro in de eerste helft van 2015. Met de komst van Samsung in 2016 stijgt de bezettingsgraad van de kantoorgebouwen in Schiphol Central Business District (CBD) zelfs naar 91%.

Nieuwe bedrijven
In de eerste negen maanden van 2015 hebben QlikTech, Samsung, SBM Offshore en Smurfit Kappa getekend voor kantoorruimte op Schiphol. Schiphol is er trots op dat deze internationaal toonaangevende bedrijven zich op Schiphol vestigen. Samen met de ruim 500 reeds gevestigde internationals en ondernemingen in het midden en kleinbedrijf vormen ze een hechte zakelijke community. In de eerste acht maanden van 2015 heeft Schiphol Real Estate de volgende bedrijven op Schiphol mogen verwelkomen:

– AdRepublic B.V.
– Asia Argentum Assets Netherlands
– Diabeter B.V.
– EcoLoss Project B.V.
– Heijmans Facilitair Bedrijf B.V.
– InAxtion Uitzendgroep B.V.
– O2U B.V
– Rahi Systems Inc.
– Share Logistics B.V.
– Schenk & Partners B.V
– Sita Recycling Services Noord B.V.
– Xclusive Traveller Services

 

http://kantooropschiphol.nl/nieuws/halfjaarcijfers-schiphol-en-huurtransacties/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?