Cerner Nederland huurt 1.000 m² in Den Haag

0

Union Investment Real Estate GmbH en Cerner Nederland hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Den Haag. Het contract heeft betrekking op circa 1.000 m² en bijbehorende parkeerplaatsen in de Haagsche Zwaan (Schenkkade). Deloitte, NACO, Aptitude Health, The Office Operators, FNLI en Q8 zijn hier ook gevestigd. Er is nog circa 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in dit gebouw.

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan andere gebouwen. Dankzij de moderne hoogwaardige architectuur in staal en glas en de bijzondere geometrie, vormt de Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische gebouwen van Den Haag. Met een vloeroppervlakte van 1.000 m² per verdieping is er voor toekomstige huurders voldoende ruimte om een indeling naar wens te maken.

Cerner, specialist in gezondheidsinformatietechnologie, werd tijdens deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. CBRE trad op als adviseur van Union Investment Real Estate GmbH, in samenwerking met DTZ Zadelhoff.

 

http://nieuws.cbre.nl/cerner-nederland-huurt-1000-m-in-den-haag/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?