Bureau Veritas verlengt huurovereenkomst Amersfoort

0

Bureau Veritas Inspection & Certification The Netherlands bv heeft zijn huurovereenkomst voor 2.162 m² kantoorruimte en 80 parkeerplaatsen langjarig verlengd in het kantoorbouw aan de Computerweg 2 in Amersfoort.

Het kantoorgebouw ligt naast het NS-station Schothorst op het bedrijventerrein De Hoef. De verhuurder, Syntrus Achmea Real Estate & Finance bv, gaat het gebouw grondig renoveren. Voor de verhuur is nog 1.293 m² kantoorruimte beschikbaar.

Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, het onderhouden en het aantonen van de verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De verhuurder, Syntrus Achmea Real Estate & Finance bv werd bij deze transactie begeleid door MVGM Bedrijfshuisvesting. Bureau Veritas werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/bureau-veritas-verlengt-huurovereenkomst-amersfoort/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?