AM sluit huurovereenkomsten met Action en Kruidvat in Scheveningen

0

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft overeenkomsten gesloten met Action en Kruidvat voor de verhuur van winkelruimte naast de nieuwe Jumbo in de Koppelstokstraat in Scheveningen-Haven. Action huurt 1.255 m² bvo en Kruidvat 373 m² bvo. De winkelunits worden deze maand opgeleverd.

Beide retailers vestigen zich in volledig herontwikkelde winkelunits in de voormalige Jumbo-supermarkt. Jumbo heeft nieuwe winkelruimte van 3.600 m² betrokken in het naastgelegen complex De Reder op Scheveningen aan de Dr. Lelykade aan de Tweede Binnenhaven van Scheveningen. Dit complex is tevens een initiatief van AM en omvat 61 woningen, 3.700 m² commerciële ruimte (supermarkt en horeca) en 104 ondergrondse parkeerplaatsen. De oplevering hiervan vond plaats in 2014. Verderop aan de Dr. Lelykade ontwikkelt AM ‘De Reder Het Vervolg’, bestaande uit 26 woningen. Alle woningen zijn inmiddels onder optie of verkocht.

Bij het realiseren van de nieuwe winkelruimte aan de Koppelstokstraat is het aanzien van de gevel grotendeels in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Dit heeft het straatbeeld verfraaid. Tussen Action en Kruidvat komen nog twee winkelunits en tussen Kruidvat en Jumbo ook twee units. AM is hiervoor in gesprek met potentiële huurders.

JNW Makelaars in Den Haag is ingeschakeld als verhuurmakelaar voor de resterende winkelruimte.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?