Aldipress verlengt huur kantoorruimte in Utrecht

0

Aldipress, onderdeel van Sanoma, heeft zijn huurcontract verlengd voor kantoorruimte aan de Savannahweg 19 in Utrecht. De meerjarige verlenging heeft betrekking op circa 1.890 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping en op 45 parkeerplaatsen. De verhuurder is W.M. Honselaar Onroerend Goed B.V.

Het gebouw bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide, een gebied langs de A2 waar diverse grote en kleine organisaties gevestigd zijn die met name actief zijn in de industrie, bouw, handel en de zakelijke dienstverlening. Toonaangevende bedrijven zoals WE, Yacht, Randstad en Danone zijn eveneens langs de A2 gevestigd.

Aldipress, marktleider op het gebied van trademarketing en distributeur van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels, werd tijdens deze heronderhandeling geadviseerd door CBRE.

 

http://nieuws.cbre.nl/aldipress-verlengt-huur-kantoorruimte-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?