Marc Wolthuis nieuwe partner Kuijs Reinder Kakes

0

Marc Wolthuis (38) is per 1 september 2015 aangetreden als nieuwe partner bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs. Wolthuis heeft bouwkunde en makelaardij gestudeerd. Wolthuis is register (makelaar) taxateur RT/RMT en Member of RICS (MRICS). Hij heeft de afgelopen 16 jaar gewerkt bij Colliers International (voorheen: Boer Hartog Hooft) waar hij als Director verantwoordelijk was voor de afdelingen Industrial & Logistics, Agency en later Corporate Solutions.

Marc zal zich speciaal richten op de bedrijfsmakelaardij in Amsterdam. Hij is een professional bij het adviseren en uitvoeren van (complexe) vastgoed/huisvestingsvraagstukken voor het MKB, beleggers en ontwikkelaars.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs wordt nu geleid door 6 meewerkende vennoten.

 

http://krk.nl/Nieuws/11866/Marc-Wolthuis-nieuwe-partner-KRK.html#.VfpgzhHtlHw

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?