Groen licht voor Winkelcentrum Leidsenhage

0

De gemeenteraad heeft dinsdagavond 15 september het bestemmingsplan Leidsenhage unaniem vastgesteld. Wethouder Nadine Stemerdink: “De gemeenteraad heeft laten zien als één man achter de herontwikkeling van Leidsenhage te staan. Daar ben ik trots op, want met de vernieuwing van Leidsenhage heeft onze gemeente straks een geweldig winkelcentrum, meer werkgelegenheid en minder leegstaande kantoren.”
De verschillende partijen hebben wel aangedrongen op een zorgvuldig proces met omwonenden. Stemerdink: In de afgelopen maanden hebben we een uitgebreid en goed traject doorlopen met de omwonenden. Zij hebben deelgenomen aan verschillende klankbordgroepen. Vanuit de gemeente blijft er aandacht voor de verandering van de woonomgeving door de vernieuwing van Leidsenhage. De klankbordgroepen blijven betrokken in het vervolgtraject, bij de ontwikkeling van het bouwplan en inrichtingsplan en uiteraard de uiteindelijke uitvoering.

 

http://www.leidsenhage.nl/winkelcentrum/index2.php?pagina=nieuws

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?