Willem Rodermond naar CBRE

0

Willem Rodermond (MRICS, MRE, RT) is per 1 oktober door CBRE aangetrokken als Senior Director Valuation Advisory. Hij zal zich binnen het management team van Valuation Advisory richten op business development en daarnaast zal hij één van de sectorteams van specialisten aansturen op het gebied van vastgoedwaarderingen en advies aan met name private equity partijen.

Rodermond is ruim 10 jaar verbonden geweest aan Cushman & Wakefield, waar hij de laatste jaren als Partner het taxatieteam aanstuurde. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in het waarderen van exploitatievastgoed, marktwaarderingen voor loan security, due diligence-rapporten over mogelijke of feitelijke acquisities. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor performance measurement voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers van alle grote bedrijfssectoren. Willem beschikt naast bovengenoemde titels over het CIS Hypzert (MLV) certificaat dat hem het recht geeft om de Mortgage Lending Value (MLV) voor Pfandbriefbanken te bepalen.

Mark Fidler, Executive Director Valuation Advisory CBRE:
Wij zijn zeer verheugd met de komst van Willem. Zijn kennis, netwerk en ervaring zijn een waardevolle aanvulling op de expertise en werkwijze van ons taxatieteam. Het helpt ons om onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers nog verder uit te breiden.

Valuation Advisory is gevestigd op het hoofdkantoor van CBRE in Amsterdam. Het team voert taxatieopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers, woningcorporaties en multinationals. Het taxatieteam van de vastgoedadviseur bestaat momenteel uit 28 experts.

 

http://nieuws.cbre.nl/willem-rodermond-naar-cbre/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?