Renes papierrecycling koopt voormalige showroom in Rotterdam

0

De voormalige showroom/bedrijfsruimte aan de Berkenwoudestraat 6 in Rotterdam is gekocht door Renes papierrecycling. Het gebouw met een oppervlakte van circa 4.000 m² ligt op het bedrijventerrein Hordijk-West.

Renes heeft het gebouw, dat voorheen in gebruik was bij Safe Motoren en de firma Stanton, grondig verbouwd. De locatie grenst direct aan de huidige gebouwen van Renes en is daarom uitermate geschikt voor uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. Een gedeelte van het gebouw zal in gebruik worden genomen voor de opslag van oud papier en een ander deel voor de archiefopslag van derden.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkoper bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/renes-papierrecycling-koopt-voormalige-rotterdamse-showroom/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?