Retailteam a.s.r. vastgoed vermogensbeheer versterkt met Mandy van Dijken-Mouthaan

0

Klaas Boekschoten benoemd tot Asset Manager Retail

Mandy van Dijken-Mouthaan treedt per 1 oktober in dienst bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer als Senior Account Manager bij het Retailteam West. Zij volgt Klaas Boekschoten op die promotie maakte binnen a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en benoemd werd tot Asset Manager Retail. Met de komst van Mandy van Dijken-Mouthaan en de promotie van Klaas Boekschoten is zowel het Asset- als Property Management verder versterkt.

Mandy van Dijken-Mouthaan heeft ruim 8 jaar gewerkt als accountmanager bij Bilfinger en daarvoor enkele jaren bij WPM en SCM. Zij heeft veel ervaring in het beheren van zowel winkelcentra als winkelobjecten in binnensteden voor diverse (institutionele) opdrachtgevers.

Klaas Boekschoten is deze zomer intern doorgestroomd en benoemd als Asset Manager Retail bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Hij is vier jaar werkzaam bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en heeft ervaring met het managen van diverse winkelcentra, solitaire winkelobjecten in de Nederlandse binnensteden en investeringsprojecten in de a.s.r. winkelportefeuille (in totaal ruim € 1,5 miljard). Klaas Boekschoten won dit jaar de Young Talent Award 2015 die wordt uitgereikt door Vastgoedmarkt.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/09/retailteam-asr-vastgoed-vermogensbeheer-versterkt-met-mandy-van-dijken-mouthaan/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?