Blokker opent nieuwe winkel in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk

0

Blokker Holding (Blokker) en NSI N.V. (“NSI”) zijn een nieuwe huurovereenkomst aangegaan ten behoeve van een vestiging van een Blokker nieuwe stijl. NSI heeft een volledig nieuwe winkelruimte gecreëerd. In de oude situatie werd er nog over 2 verdiepingen gewinkeld. De nieuwe winkelruimte is gesitueerd op de begane grond, direct naast supermarkt Hoogvliet in de Sterpassage, onderdeel van winkelcentrum In de Bogaard. Deze relocatie van Blokker past in de strategie van NSI waarbij een optimale huurdersmix wordt nagestreefd. Na de relocatie vormt de Blokker vestiging een verdere aanvulling op het bestaande aanbod in de Sterpassage, terwijl de leeggekomen ruimte wordt geoptimaliseerd om invulling te geven aan de positionering van fashion/high quality aan de Prins Johan Friso Promenade. Op 15 september zal de nieuwe winkel haar deuren openen. Door een goed doordachte aanpak heeft NSI in één verbouwing een forse kwaliteitsslag gemaakt, waarbij enkele langdurig leegstaande units werden samen gevoegd tot de nieuwe winkelruimte van ca. 730 m² b.v.o.

De Sterpassage (ruim 10.000 m²) is onderdeel van winkelcentrum In de Bogaard. Winkelcentrum In de Bogaard dateert van 1963 en was één van de eerst speciaal gebouwde winkelcentrum van Nederland. Met een oppervlakte van 54.000 m² en meer dan 185 winkels is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rijswijk en Den Haag-Zuid. Het winkelcentrum ligt nabij de A4 (Den Haag/Delft) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation en stadsbuslijnen nabij). Daarnaast beschikt het winkelcentrum over 2800 parkeerplaatsen, grotendeels ondergronds.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/318/title/blokker-opent-nieuwe-winkel-in-winkelcentrum-in-de-bogaard-in-rijswijk

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?