Carglass verlengt huur en kiest voor nieuwe locaties Zuid-Holland

0

Carglass heeft vier van haar vestigingen verhuisd naar nieuwe locaties en twee huurovereenkomsten verlengd. Het gaat om nieuwe locaties in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Spijkenisse. In Wateringen en Barendrecht gaat het om huurverlengingen. Bij de laatste wordt het aantal vierkante meters uitgebreid om de mobiele service te huisvesten.

De nieuwe vestigingen zijn allemaal gerenoveerd en toekomstbestendig gemaakt, zodat ze passen in de Carglass-formule. Het bedrijf verhuisde haar vestiging in Den Haag van de Binckhorst naar het Forepark. In Zoetermeer verhuisde Carglass op het bedrijventerrein Lansinghage van de Heliumstraat naar de Edelgasstraat en in Rotterdam van de Spaanse Polder naar het bedrijventerrein Rotterdam Noordwest.

Voor de locatie in Spijkenisse wordt op dit moment een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd aan de Kelvinweg, waar Carglass zich aan het einde van 2015 zal vestigen.

DTZ Zadelhoff adviseerde Carglass bij deze transacties en huurverlengingen.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/carglass-verlengt-huur-en-kiest-voor-nieuwe-locaties-zuid-holland/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?