Yes! Nederland huurt in Hoogvliet

0

Kroonenberg Groep heeft met Yes Nederland een langjarige huurovereenkomst getekend voor een ruimte van 130 m² in Winkelcentrum Hoogvliet te Rotterdam. Yes! Salon is een luxe hairsalon waar je zonder afspraak en voor een scherp tarief terecht kan. De salon zal op vrijdag 18 september haar deuren openen.

Tevens is Kroonenberg Groep in winkelcentrum Hoogvliet met enkele bestaande huurders een verlenging van hun huidige huurcontract overeengekomen. Deze huurders zijn: onder andere Aktiesport, Handyman, Boekenvoordeel, Toko Laris Manis, Miss Outlet en Boot Lederwaren.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Winkelcentrum Hoogvliet geadviseerd door Colliers International en Van Splunter Bedrijfshuisvesting.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/300/yes-nederland-huurt-in-hoogvliet

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?