Bedrijfsgebouw in Drunen verkocht aan Van Beek

0

Van Beek heeft voor zijn bedrijven Van Beek Schroeftransport en °Celsius een nieuw bedrijfsgebouw gekocht van Wärtsilä Netherlands in Drunen.

Van Beek is gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerk roestvast stalen schroeftransportsystemen. Zusterbedrijf °Celsius is in 2002 opgericht als zelfstandige en specialistische unit voor het ontwikkelen en realiseren van thermische schroeven.

Het bedrijfsgebouw van circa 5.361 m² bedrijfsruimte op een perceel van 12.136 m² ligt op het bedrijventerrein Metal Valley in Drunen, een bovenregionaal bedrijven- en kenniscluster op het gebied van metaal en engineering.

Op het terrein van Wärtsilä Netherlands in Drunen is nog een bouwperceel van circa 10.000 m² beschikbaar voor de verkoop.

De koper werd bij deze transactie begeleid door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De verkoper, Wärtsilä Netherlands, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/bedrijfsgebouw-in-drunen-verkocht-aan-van-beek/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?