Synchroon ontwikkelt 165 appartementen op Zeeburgereiland Amsterdam

0

TBI-onderneming Synchroon heeft een optieovereenkomst met de gemeente Amsterdam getekend voor de ontwikkeling van Blok 10 op Zeeburgereiland Amsterdam.

Blok 10 bestaat uit drie appartementengebouwen die op een gezamenlijke parkeergarage liggen. Het programma bevat 165 (terras-)appartementen in de Vrije Sector. De helft van het programma bestaat uit VS-huurwoningen.

Het ontwerp is van Arons en Gelauff architecten. Het concept bestaat uit drie gebouwen die subtiel van elkaar verschillen. Door de terrasvormige opbouw krijgen de gebouwen een sculpturale uitstraling. In de plint van het meest westelijke gebouw wordt een café-restaurant opgenomen.

Jan Straub, projectmanager Zeeburgereiland van de gemeente Amsterdam is heel blij met de ontwikkeling: “De ontwikkeling van de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland gaat zeer voorspoedig. De bijzondere ontwikkeling van Blok 10 is een forse impuls voor het gebied.“

Regiomanager Hans Bootsma (Synchroon) : “Mede door de bijzondere opzet van het concept hebben we veel vertrouwen in een voorspoedige afzet van de appartementen. Naar verwachting zal de bouw in het derde kwartaal van 2016 aanvangen.”

 

http://www.synchroon.nl/synchroon-ontwikkelt-165-appartementen-op-zeeburgereiland-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?