ModusLink huurt 2.450 m² kantoorruimte in Apeldoorn

0

Mayfield Asset and Property management heeft voor haar opdrachtgever DPC Vermeer 3 een langjarige huurovereenkomst gesloten met Moduslink voor 2.450 m² kantoorruimte met eigen parkeerruimte aan de Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn.

Het hoogwaardige multi tenant kantoorgebouw is goed bereikbaar op loopafstand van het station en het centrum van Apeldoorn. In het gebouw van 9.300 m² is nog kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

ModusLink levert uitgebreide full service e-commerce en supply chain diensten aan voornamelijk internationaal opererende klanten die hun omzet, kosten en continuïteit willen verbeteren. ModusLink is een vertrouwde en geïntegreerde dienstverlener voor toonaangevende bedrijven in de consumenten elektronica, communicatie, informatica, medische apparatuur, software, food, luxe goederen, fashion en retail.

De verhuurder werd geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Rodenburg Bedrijfsmakelaars. De huurder werd tijdens het volledige traject geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/moduslink-huurt-2410-m%C2%B2-kantoorruimte-in-apeldoorn/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?