DTZ Zadelhoff adviseert bij verkoop van twee Hornbach-filialen

0

Een privaat fonds heeft aan Gramercy Property Europe twee Perifere Detailhandelsvestigingen (PDV) verkocht voor circa EUR 35,- miljoen in Kerkrade en Zaandam. Beide objecten zijn volledig en langjarig verhuurd aan Hornbach.

De Symon Spiersweg 10 in Zaandam bestaat uit 14.370 m² en de Roda J.C. Ring 4 in Kerkrade heeft een oppervlakte van 12.340 m².

Hornbach is een van oorsprong Duitse bouwmarktketen met meer dan 140 vestigingen in Europa.

Gramercy Property Europe is het Europese beleggingsfonds van het Amerikaanse Gramercy Property Trust. Het fonds heeft een vermogen van EUR 350,- miljoen en zal voornamelijk investeren in industriële, kantoor- en gespecialiseerde retailcomplexen in onder andere Duitsland, Nederland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

De koper, Gramercy Property Europe, werd juridisch bijgestaan door Houthoff Buruma en technisch begeleid door CVO. De verkoper werd juridisch bijgestaan door AKD. Het commerciële verkoopproces werd namens de verkoper uitgevoerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-adviseert-bij-verkoop-van-twee-hornbach-filialen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?