HDN: Daling hypotheekaanvragen

0

In augustus 2015 zijn er circa 17.500 unieke hypotheekvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) verzonden. Dat is ongeveer 22% lager dan de maand ervoor, toen er ongeveer 22.400 aanvragen werden verzonden. Deze daling volgt het reguliere seizoenspatroon volgens Dorine van Basten, directeur HDN.

‘De afgelopen 6 weken vertoont het aantal unieke hypotheekaanvragen per week een lichte stijging van ca 3.900 naar 4.342 per week. Er vanuit gaande dat seizoenspatroon doorzet, verwacht ik dat de aanvragen in september verder stijgen’, aldus Dorine van Basten. Ten opzichte van augustus 2014 vertoont vorige maand een verhoging van zo’n 12%.

 

http://www.hdn.nl/over-hdn/laatste-nieuws-hdn/2015/daling-hypotheekaanvragen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?