Technip huurt nieuw hoofdkantoor in Zoetermeer

0

Technip Benelux B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de vestiging van haar hoofdkantoor in de laagbouw van het complex Business Park Soeterweyde, gelegen aan de Afrikaweg 2 in Zoetermeer. De verhuurder is Klaverblad Exploitatie Bedrijf B.V.

Technip is een toonaangevende engineersorganisatie wereldwijd opererend in de olie-, gas-, off-shore en petrochemische sector. Met de nieuwe kantoorhuisvesting in Zoetermeer beoogt Technip een inspirerende werkomgeving te creëren voor haar medewerkers. De uitstraling en kwaliteit van het gebouw sluiten goed aan op de huidige en toekomstige wensen van de organisatie.

Momenteel is Klaverblad Verzekeringen nog in het gebouw gevestigd. Klaverblad zal intern verhuizen naar de hoogbouw van het complex. Met de komst van Technip – en zoals vorige week reeds gemeld met de komst van Teleperformance – zijn de kantoorgebouwen op het complex Business Park Soeterweyde, welke geheel eigendom is van Klaverblad Exploitatie Bedrijf B.V., voor meer dan 90% verhuurd.

JLL heeft namens Technip het gehele aanhuurproces begeleid.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/763/technip-huurt-nieuw-hoofdkantoor-in-zoetermeer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?