Stichting Stadgenoot verkoopt Furore Retail Amsterdam

0

Stichting Stadgenoot heeft de commerciële plint aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 46 en 60-64 in Amsterdam verkocht. De 553 m² bedrijfsruimte in Amsterdam-West is gekocht door J.H.F. Schopman en Zonen B.V., een particuliere belegger. De koper bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille die wordt beheerd door AHAM (Amsterdamsche Huizenhandel en Administratiemaatschappij B.V.). De aankoop sluit uitstekend aan bij de groeidoelstelling van koper in de Amsterdamse regio.

Furore Retail bestaat uit 3 winkels en een kantoor. De huurders zijn Vlaamsch Broodhuysch, Grapedistrict, Juice & Salad en mediabedrijf Suikerdepot (kantoor). De bovengelegen sociale huurwoningen blijven in het bezit van Stichting Stadgenoot. Het gehele complex is in 2008 gebouwd en ontworpen door Kruunenberg van der Erve Architecten. Het ligt in de Helmersbuurt, een woonwijk in de buurt van het Vondelpark die zich kenmerkt door een gevarieerde mix van restaurants en dagelijkse voorzieningen.CBRE trad op als adviseur van Stichting Stadgenoot en Terra Projectmanagement B.V. behartigde de belangen van J.H.F. Schopman en Zonen B.V.

 

http://nieuws.cbre.nl/stichting-stadgenoot-verkoopt-furore-retail-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?