RIPE NCC huurt ruim 2.700 m² in de Oost te Amsterdam

0

RIPE NCC heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met verhuurder NS Vastgoed B.V. voor ca. 2.700 m² kantoorruimte in gebouw de Oost aan het Stationsplein 5-7 te Amsterdam.

Over NS Vastgoed B.V.
Het gemeentelijk monument Gebouw De Oost, het voormalige Spoorwegpostkantoor direct naast het Centraal Station van Amsterdam, is een ontwerp van Jos Kuipers uit 1923. Het monument ligt aan het Stationsplein, welke tot de drukste pleinen van Amsterdam behoort. Het Stationsplein het belangrijkste knooppunt van Amsterdamse tram- en buslijnen.

NS Vastgoed B.V. houdt zich bezig met het (her)ontwikkelen, exploiteren en beheren van vastgoed in en rond NS-stations. NS Stations is exploitant van ruim 390 spoorwegstations in Nederland. Doel van NS Stations is ‘stationsgebieden tot leven te brengen’ door het aanbieden van diensten en faciliteiten en het zorgen voor sociale veiligheid.

Over RIPE NCC
Sinds de oprichting in 1992, is RIPE NCC een onafhankelijke non-profitorganisatie die de infrastructuur van het internet ondersteunt. De meest prominente activiteit van RIPE NCC is om te fungeren als een Regionale Internet Registry (RIR) voor het verstrekken van wereldwijde internet resources en verwante diensten aan het huidige ledenbestand van meer dan 7.000 leden in circa 75 landen.

Huurder RIPE NCC werd bij deze transactie integraal geadviseerd door JLL.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/762/ripe-ncc-huurt-ruim-2700-m2-in-de-oost-te-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?